Workshop Black & White Fotografie

Wijgmaal
Datum in overleg

Alison Becu

Leer om de mooiste Fine-Art paardenfotografie te maken. Een All in one workshop!

Dagindeling

Kennismaking en theorie

Praktijk op locatie

Lunch

Fotoselectie

Nabewerking

vragen

 

Voor Wie?

Level of experience

De groepsworkshop wordt gehouden voor een kleine groep mensen die dezelfde passie delen, namelijk het fotograferen van paarden. Deze workshop is voor mensen die al over basisvaardigheden op het gebied van fotografie beschikken en zich op hun gemak voelen met de meeste camera-instellingen. Deze workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie. Of je nu net begint en je vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, of je bent een ervaren fotograaf die op zoek is naar nieuwe manieren om je vak te verbeteren en nieuwe inzichten te verwerven om je persoonlijke stijl te verrijken

DSC08155_FB (1)
Ellen Van Loon fotografie

Meet the Teacher

Alison Becu

Alison is een paarden- en familiefotograaf gevestigd in Oostkamp (West-Vlaanderen). Ze startte haar fotografiebedrijf in 2014, heeft ondertussen
10 jaar ervaring in het maken van fine-art fotografie en heeft verscheidene awards op haar naam staan. 

Meet the host

Ellen Van Loon

Ellen is a pet photographer and psychologist from Belgium. She started her photography business in 2017 and has followed several animal handling courses over the years. Golden doodle Peanut joined the gang in 2022 and is being trained to become a therapy dog.

Investering

500

Excl. BTW

€ 450 Early Bird Price !

Boek je deelname voor 28/1 en krijg een korting van €50 !

F A Q

Je plekje is pas definitief bij het betalen van de volledige som.

Bij annulatie ben je het volledige bedrag verschuldigd.

Black and white fotografie staat ook wel bekend als Low Key and High Key photograpy. Het gaat over het fotograferen met een zwarte of witte achtergrond. Tijdens de workshop wordt er gebruik gemaakt van studiobelichting op locatie. Voor wie nog niet in contact kwam met flitslicht is dit de unieke kans om kennis te verrijken en het magische effect te zien van artificiële belichting.

– spiegelreflex camera / mirrorless camera met zoomlens (meest geschikte lens: 70-200mm)
– laptop met programma’s: adobe photoshop

Nog vragen ?

Voor meer informatie, contacteer ons voor de infobrochure !

Ben jij erbij ?

Neem deel aan onze limited edition black & white workshop paardenfotografie. Je leert er je fotografische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Een intensieve dag en deskundige begeleiding zorgen gegarandeerd dat je naar huis gaat met de mooiste fine-art resultaten. Schrijf je in via onderstaand formulier om op de hoogte gehouden te worden van toekomstige workshops en je in te schrijven! Klik op het icoontje om door te gaan naar het formulier.