Blijvende herinneringen aan je viervoeter

Een fotoshoot draait om liefde voor dieren, van vrolijk kwispelende staarten tot spinnende snoetjes met snorharen. Wil je een prachtige foto van je huisdier om die lege muur in je woonkamer op te leuken? Een schattige gezinsfoto samen met de kinderen en de hondjes? Een onvergetelijke communiefoto van je dochter en haar lievelingskonijn of paard? Het kan allemaal.

Mogelijkheden

Beeld van een vrouw met hond in de camera, herfstsetting

Ik doe niks liever dan samen met jullie naar het bos, de manege of een andere betoverende fotolocatie te gaan en jullie geweldige band op beeld vast te leggen! 

 
blackfoto-paard-leuven

Wist je dat blackfoto’s ideaal zijn als wanddecoratie? De unieke uiterlijke kenmerken van je paard worden extra in de verf gezet door het dier te fotograferen met flitsapparatuur en tegen een donkere achtergrond.

 
fotograaf-communie-leuven-paard

Communiefoto’s met paard of pony van je zoon of dochter? Zeker mogelijk! Ik kan de foto’s verwerken in kaartjes om uit te delen of een fotobox voor de familieleden. 

nestfoto van puppies allemaal op een rij op een witte achtergrond

Heb je als fokker een prachtig nestje puppies? Ik zet ze graag op de foto in newborn stijl of buiten in het bos als ze al wat ouder zijn. We maken een foto van het gehele nest als aandenken ! 

Hoe werkt een fotoshoot

1

Kennismaking

Via een kort telefoongesprek of mailconversatie luister ik naar je wensen, verwachtingen en geef ik meer informatie over de fotoshoot bij Ellen Van Loon Fotografie. 

2

Boeking

We leggen een datum vast voor jouw fotoshoot!

3

Fotoshoot

Vandaag maken we prachtige Fine-art beelden van je dier. Ik vind het belangrijk dat zowel huisdier als baasje zich op hun gemak voelen. No stress! Geen tijdslimieten. 

4

Online Galerij

Nieuwsgierig naar de foto’s? Ongeveer 2-3 weken na de fotoshoot ontvang je een galerij in je mailbox en kan je een pakket kiezen. Albums, prints of digitalen- Je kiest enkel jouw favorieten!

 

5

Bestelling

Na keuze en betaling van je pakket ga ik aan de slag met je bestelling. Enkele weken later ontvang je jouw digitalen en kan je je producten komen ophalen in Wijgmaal! 

Fotoshoot boeken

Ik kijk er naar uit jou en je dier beter te leren kennen! Stuur me een mailtje of bel me even op en ik geef je alle informatie om je fotoshoot te kunnen boeken.