Boekingsinformatie Hondenfotoshoot

Prijzen Hondenfotoshoot

Session Fee

250

Session Fee is inclusief BTW, exclusief digitale bestanden en producten. Excl. kilometervergoeding van €0,42/km vanaf 20km buiten Wijgmaal. 

Prijzen Hondenfotoshoot

Pakketten

300

500

1250

Pakketprijzen zijn exclusief de Session Fee en inclusief BTW

Prijzen Hondenfotoshoot

A La Carte

Prints

4 Boutique Prints 20x30 CM - € 150

4 verstevigde prints van 20x30 cm, afgedrukt op milieuvriendelijk papier van de hoogste kwaliteit. Tezamen met een houten blokje om te tentoon te stellen. Extra prints per 2 bij te bestellen.

Digitalen

digitale Foto - € 65

Fine Art Beeld in hoge resolutie en in webformaat.

Fotobox

Fotobox 10 prints - € 550

Handgemaakte houten fotobox met 10 boutique prints van 20x30 cm met houten blokje om ze tentoon te stellen.

Fotobox 14 prints - € 650

Handgemaakte houten fotobox met 14 boutique prints van 20x30 cm met houten blokje om ze tentoon te stellen.

Fotobox 20 prints - € 750

Handgemaakte houten fotobox met 20 boutique prints van 20x30 cm met houten blokje om ze tentoon te stellen.

albums

Mini accordeon 7x7 cm - € 100

Handig klein fotoboekje met magneetsluiting en velvet cover. Maximaal (?) foto's in formaat 7x7 cm.

Album met albumhouder 30x25 cm - € 550

Handgemaakt lay-flat linnen album bestaande uit 20 pagina's dik, kwalitatief en milieuvriendelijk fotopapier in formaat 30x25 cm. Kan alle foto's uit de gallerij bevatten.

Luxe fine Art Journal album met box - € 1000

Handgemaakt album met lederen cover, bestaande uit 24 pagina's dik Fine Art fotopapier in formaat 38x25 cm. Inclusief houten bewaardoos en Fine Art certificaat. Kan alle foto's uit de gallerij bevatten.

mock up van hond met witte achtergrond in leefkamer setting
mock up foto baasje met hond in herfstsetting, kader boven sofa

Wanddecoratie

90x60 cm - € 600

Wanddecoratie in fine art canvas, metaal of acryl van 90x60 cm.

102x76 cm - € 800

Wanddecoratie in fine art canvas, metaal of acryl van 102x76 cm.

Drieluik 45x30 cm - € 900

3 stuks wanddecoratie in fine art canvas, metaal of acryl van 45x30 cm.

Drieluik 60x40 cm - € 1200

3 stuks wanddecoratie in fine art canvas, metaal of acryl van 60x40 cm.

Wanddecoratie met kader

102x76 cm - € 1000

Wanddecoratie met kader in fine art canvas, metaal of acryl van 102x76 cm.

90x60 cm - € 800

Wanddecoratie met kader in fine art canvas, metaal of acryl van 90x60 cm.

Drieluik 45x30 cm - € 1200

3 stuks wanddecoratie met kader in fine art canvas, metaal of acryl van 45x30 cm.

Drieluik 60x40 cm - € 1200

3 stuks wanddecoratie met kader in fine art canvas, metaal of acryl van 60x40 cm.

ronde wanddecoratie

ø 76cm - € 600

Ronde wanddecoratie in acryl met doorsnede 76 cm.

ø 91 cm - € 800

Ronde wanddecoratie in acryl met doorsnede 91 cm.

ø 102 cm - € 900

Ronde wanddecoratie in acryl met doorsnede 102cm.

De Ervaring

1

Kennismaking

Via een kort telefoongesprek luister ik naar je wensen, verwachtingen en geef ik meer informatie over de hondenfotoshoot bij Ellen Van Loon Fotografie. 

2

Boeking

Reserveer de fotoshoot via de online boeking tool! Je plekje is definitief na betaling van de Session Fee. 

3

Fotoshoot

Vandaag maken we prachtige Fine-art beelden van je hond. Ik vind het belangrijk dat zowel hond als baasje zich op hun gemak voelen. No stress! Geen tijdslimieten. 

4

Slideshow

Nieuwsgierig naar de foto’s? Ongeveer 2-3 weken na de fotoshoot ontvang je een slideshow in je mailbox en kan je een pakket kiezen. 

5

Bestelling

Na keuze en betaling van je pakket komt de gallerij aan foto’s beschikbaar en kan je rustig de tijd nemen om je bestelling te plaatsen. Albums, prints of digitalen- Je kiest enkel jouw favorieten!

 

Ellen Van Loon

Ellen Van Loon is gespecialiseerd in het omgaan met dieren. In 2022 voltooide Ellen de opleiding ‘Dog Assisted Interactions’ – waarbij ze meer kennis vergaarde over training en gedrag van honden. In 2016 voltooide ze een opleiding in ‘Equine assisted therapy’ – waarbij de focus lag op het werken met paarden in de hulpverlening. Daarnaast is ze ook al jarenlang vrijwilliger bij zwerfkatten vzw’s in het Leuvense.

In 2017 heeft ze haar fotografieproject opgericht, een dierenfotografieproject dat de liefde tussen baasjes en dieren in beeld brengt. Intussen werkt Ellen Van Loon Fotografie voor zowel particulieren als bedrijven.

Ellen Van Loon is ook psycholoog. Ze werkte 6 jaar voor UZ Leuven en werkt nu als eerstelijnspsycholoog op zelfstandige basis. 

Wies De Vuyst

Wies De Vuyst, partner van Ellen, is videograaf, voormalig journalist en tv- maker. Hij verdiende zijn strepen bij ROB-tv en De Mensen.

In 2013 heeft hij Look Who’s Talking opgericht. Hij werkt als videograaf/regisseur op regelmatige basis voor klanten als Belfius, KBC, Montea en So Buzzy.

Awards

Faq

Nog nooit een hondenfotoshoot gedaan? Geen probleem! Dit zijn de meest gestelde vragen aan Ellen Van Loon Fotografie. 

Ook mijn algemene voorwaarden zijn hier terug te vinden. Bij boeking en betaling van de Session Fee ga je akkoord met deze voorwaarden. Aarzel niet om vragen te stellen bij onduidelijkheden! 

Veiligheid is mijn nummer 1 prioriteit! Dus als je twijfelt, dan laten we de leiband gewoon aan. Met Photoshop werk ik die daarna weg.

Uiteraard is het leuk als je hond basiscomando’s als ‘zitten’ of ‘liggen’ kent. Dit geeft de mooiste resultaten. Maar ik heb maar een fractie van een seconde nodig om de perfecte foto te maken.

Het is mijn job om uit te zoeken hoe ik jouw huisdier zo goed mogelijk in beeld kan brengen. Ik zorg dat ik leuke speeltjes of koekjes bij de hand hebt. Uiteraard mag je hond ook zelf zijn lievelingsspeeltje meebrengen. Probeer jij maar gewoon te ontspannen!

De duur van de fotoshoot wordt niet op voorhand vastgelegd. Sommige dieren (en baasjes) hebben wat tijd nodig om zich op hun gemak te voelen. Dat is geen probleem! We lassen af en toe een pauze in, zodat de boog niet de hele tijd gespannen hoeft te staan.

 

In geval van een slechte weersvoorspelling prikken we samen een nieuwe shootdatum, zonder extra kosten. Annulatie owv weersomstandigheden is ten laatste 24u op voorhand mogelijk.

 

Ik adviseer om het aantal toeschouwers te beperken. Dit verhoogd de stress bij dier en baasje, wat en effect zal hebben op het eindresultaat. Kom dus enkel met de mensen die mee op de foto willen staan.

 

Geweldig! Ik kan niet wachten om jou en je huisdier te leren kennen. Via de online boekingstool onderaan deze pagina kan je een shoot inboeken in mijn agenda.

Bij het boeken van de fotoshoot dien je de Session fee te betalen als voorschot voor je shoot en om je plekje definitief te reserveren. Let wel: Deze bevat GEEN digitalen of producten! Het kiezen van een pakket gebeurt pas na het zien van de foto’s via een slideshow, die 48u beschikbaar blijft. Na betaling van je pakket, krijg je je gallerij toegestuurd, dewelke 30 dagen beschikbaar blijft. Via de shop verbonden aan de gallerij, kan je producten en digitalen aankopen. Producten en digitalen worden pas ontworpen en verzonden na het voldoen van de factuur. 

Tuurlijk! Wens je graag een bedrijfsfotoshoot te boeken? Of boek je graag een reelreportage? Dan mag je me contacteren via [email protected] 

De Slideshow met foto’s zal beschikbaar zijn maximaal 2-3 weken na fotoreportage.

Hondenfotoshoot boeken

Ik kijk er naar uit jou en je hond beter te leren kennen!