hondenfotograaf_vlaams-brabant

End of Life fotoshoot

hondenfotografie

Hoe graag we het ook zouden willen, onze viervoeters zullen niet eeuwig bij ons zijn. Ik maak daarom graag tijd vrij voor een intieme fotoshoot van jou en je huisdier wanneer je slecht nieuws te horen kreeg.  

Fotoshoot

Laura van Pawsitive Things vertelde me dat Trixie, haar heidewachtel, een zware operatie had ondergaan. De toekomst voor Trixie was onzeker, dus vroeg Laura me of ik tijd kon vrijmaken voor een fotoshoot. 

Geen probleem! Ik ging met haar in gesprek over wat voor beelden ze precies voor ogen had en ging op zoek naar een geschikte locatie. Ik koos voor een herfstige omgeving in de varens; dat matcht wel mooi met de bruine vacht van Trixie. 

Bij de première koos Laura voor een groot Journal album. Zo moet ze zich geen zorgen maken over crashende harde schijven, maar is ze zeker dat ze altijd een herinnering aan Trixie zal kunnen vasthouden. 

hondenfotograaf_vlaams-brabant